Gezichts- en halslift

Gezichts- en nekliftoperaties zijn twee verschillende toepassingen voor esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie die afzonderlijk moeten worden beoordeeld. Gezichts- en halsliftoperaties kunnen worden gebruikt om de problemen die optreden in het gezichts- en halsgebied te verbeteren en om een ​​jong uiterlijk terug te krijgen.

Wat is een facelift en hoe wordt deze uitgevoerd?

Een facelift-operatie behandelt de esthetische problemen die zich op het hele gezicht voordoen. Het menselijk gezicht kan na verloop van tijd vervormd raken door veroudering en zwaartekracht. Ongewenste aandoeningen kunnen optreden op het gezicht als gevolg van rimpels, loskomen, verslappen en overtollig huidweefsel. Naast tijd- en zwaartekrachtfactoren kunnen factoren zoals het consumeren van slechte gewoonten en de zon de gezondheid van de huid schaden. Al dit probleem van overtollige huid, rimpels, losheid en verslapping dat optreedt bij de faceliftoperatie kan worden geëlimineerd. Lijnen die verschijnen in het voorhoofd, lijnen rond de mond en neus, slappe wangen en overtollig weefsel dat doorloopt in de richting van de nek, zijn in deze context de meest voorkomende problemen. Een faceliftoperatie kan gelijktijdig met neklift worden uitgevoerd als er sprake is van een intense loslating in het nekgebied. In sommige gevallen kan opeenvolgende planning worden gedaan.

Ter voorbereiding op de faceliftoperatie moet een gezonde planning worden gemaakt om zowel een natuurlijke uitstraling als een esthetisch mooie uitstraling te krijgen. In het kader van deze planning moet worden gestrekt in de gebieden die op het gezicht zijn bepaald en moet het proces worden beëindigd met een natuurlijke uitstraling. Het gebruik van sommige medicijnen kan vóór de operatie onder toezicht van de arts worden gestopt. Het wordt aanbevolen om in deze periode slechte gewoonten, zoals roken, te stoppen.

Volgens de planning van het chirurgische proces wordt in sommige gebieden stretchen toegepast in de vorm van volledige facelift of mini-stretches en is het proces voltooid. De applicatie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie tussen 2 uur en 6 uur. Na een ziekenhuisopname van één dag mogen patiënten worden ontslagen, maar het behandeltraject gaat door. In het begin kunnen oedeem, zwelling, pijnlijke klachten en gevoelloosheid worden gevoeld, maar dit zal na verloop van tijd verdwijnen. Het is mogelijk om binnen 10 dagen terug te keren naar het dagelijks leven, maar het gezicht moet worden beschermd tegen externe factoren. Volledig herstel vindt plaats binnen 1 maand en een duidelijk beeld wordt verkregen.

Wat is een neklift en hoe wordt het uitgevoerd?

De neklift omvat esthetische toepassingen die worden toegepast als gevolg van huidvervormingen in het nekgebied. Het nekgebied vecht tegen de tijd en de zwaartekracht, net als het gezichtsgebied. Met het effect van veroudering en de zwaartekracht, zijn in het nekgebied; rimpels, verslapping en overtollig huidweefsel overal te zien. Het is mogelijk dat er op hogere leeftijd ernstigere esthetische problemen optreden. Deze esthetische problemen in het nekgebied kunnen ervoor zorgen dat patiënten er veel zwaarder uitzien dan ze zijn en kunnen een ander effect hebben op de gezichtsuitdrukking. Daarom zijn ze esthetisch zeer effectief, maar ze kunnen worden behandeld in het kader van een neklift. Niet alleen esthetisch, maar ook overtollig weefsel in de nek kan een negatief effect hebben op de persoon. Bovendien zal het het effect van rimpels en verslapping in het gezicht aanzienlijk versnellen. Om deze reden worden nekliftoperaties meestal samen met faceliftoperaties uitgevoerd.

Het is noodzakelijk om een ​​soortgelijk voorbereidingsproces te doorlopen voordat een halslift wordt uitgevoerd. Er wordt een esthetische planning gemaakt voor een natuurlijk uiterlijk en er worden enkele maatregelen genomen onder toezicht van de arts, waarna het chirurgische proces begint. Bij de chirurgische ingreep die onder algehele narcose wordt uitgevoerd, worden kleine incisies achter het oor gemaakt en wordt overtollig vet en huidweefsel verwijderd. Vervolgens vindt het rekproces plaats en is het chirurgische proces voltooid. Nekliftoperaties worden meestal met succes voltooid tussen 1 uur en 3 uur. Na één dag ziekenhuisopname kunnen patiënten worden ontslagen. In de eerste periode worden de effecten van pijn, zwelling en gevoelloosheid waargenomen, maar deze verdwijnen na verloop van tijd. Na twee weken kunnen patiënten terugkeren naar hun dagelijkse leven, maar tijdens deze periode moet het toepassingsgebied zorgvuldig worden beschermd. Binnen 1 maand is een duidelijk beeld te verkrijgen.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  I want to receive information via SMS and e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij vuur u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften naadloos en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Open chat
  Gözde International Hospitals
  Can we help you?