Behandeling van Vulvakanker

Vulvakanker is een soort kankerziekte die optreedt bij celafwijkingen in het uitwendige genitale gebied. Vulvakanker, waarvan de diagnose en behandeling worden uitgevoerd door de gynaecologie en verloskunde, behoort niet tot de meest voorkomende kankerziekten. Zoals met veel kankerziekten, heeft Vulvakanker een hoog slagingspercentage bij behandeling met vroege diagnose. Het deel dat het uitwendige genitale gebied wordt genoemd, begint bij de urethra en strekt zich uit tot het buitenste deel van de vagina. Het vulva-gebied bevindt zich op de huid en is een zeer gevoelig gebied, zowel qua locatie als qua weefsel. Het meest voorkomende symptoom van vulvaire kanker zijn pijnlijke klachten in de vulva regio. Deze pijnlijke klachten kunnen ook onafhankelijk van kanker in de vulva regio ontstaan. Het is normaal dat Vulva pijn optreedt tijdens sommige menstruaties en seksuele activiteit, maar Vulva-pijn kan duiden op problemen zoals Vulvakanker. Daarom moeten dergelijke symptomen worden verzorgd en opgevolgd.

Vulvakanker komt voor door celafwijkingen zoals bij andere kankerziekten. De cellen in het huidgebied van de urethra tot aan de buitenkant van de vagina worden geboren, delen zich en sterven zoals andere cellen. De cellen die moeten afsterven maar niet op tijd afsterven en zich blijven delen, versmelten met de nieuw aangekomen cellen en vormen overtollige cellen. Deze overmaat gevormd door abnormale cellen creëert na verloop van tijd kankerweefsel. Met een vroege diagnose is het mogelijk om de ziekte bij Vulvakanker onder controle te houden en te genezen. Bij kankerziekten die niet op tijd kunnen worden vastgesteld, bestaat de mogelijkheid dat kankerweefsel zich verspreidt naar de omliggende weefsels.

Wat zijn de oorzaken van Vulvakanker?

Hoewel de exacte oorzaken van vulvaire kanker niet zijn vastgesteld, is het bekend dat er enkele triggerende factoren zijn. Deze omvatten genetische factoren, gevorderde leeftijd en het gebruik van slechte gewoonten zoals roken, maar er zijn ook enkele triggerende factoren die specifiek zijn voor Vulvakanker. Naast factoren die celregeneratie verzwakken, is bekend dat HPV- en HIV-virussen Vulvakanker veroorzaken. Deze seksueel overdraagbare aandoeningen kunnen celafwijkingen veroorzaken. Daarom verhoogt een polygaam leven de risicofactor voor Vulvakanker. Het optreden van verschillende huidziekten in de Vulva-regio kan echter leiden tot het ontstaan ​​van Vulvakanker door celafwijkingen te veroorzaken.

Wat zijn de symptomen van Vulvakanker?

Omdat de vulva een huidgebied is dat zich uitstrekt van de urethra tot de buitenste delen van de vagina, treden sommige symptomen direct op dit gebied op. Het is echter mogelijk dat Vulvakanker in de vroege stadia geen symptomen vertoont, wat eens te meer aantoont hoe waardevol algemene screening is.

Wanneer symptomen van vulvaire kanker optreden, manifesteert het zich eerst met intense jeuk. Deze jeuk die begint naar de vulva-regio en zich verspreidt naar het milieu, kan de kwaliteit van leven ernstig verminderen. Als gevolg hiervan kunnen huiduitslag en beschadiging optreden. Bovendien is bloeding een ander veel voorkomend symptoom van vulvaire kanker. Er kan een verdikking en zwelling van de huid optreden en er kunnen niet-genezende wonden optreden. Er kunnen knobbeltjes worden gezien en pijnlijke klachten treden op. Daarnaast kunnen urineproblemen, problemen die optreden tijdens geslachtsgemeenschap, branderig gevoel en wratten op het huidoppervlak worden gezien.

Diagnose en behandeling van Vulvakanker

Hoewel het vulva-gebied zich op de huid bevindt en een zichtbare plaats is, behoort Vulvakanker tot de soorten kanker die laat worden gediagnosticeerd, omdat de ziekte in de eerste plaats geen symptomen geeft of de milde symptomen worden doorgegeven door de patiënt. Daarom is het erg waardevol om algemene screenings voor Vulva en andere kankers in te voeren.

Bij de diagnosemethoden van vulvaire kanker staan ​​luisteren naar de geschiedenis van de patiënt en lichamelijk onderzoek voorop. In de volgende periode kunnen echografie, computertomografie en beeldvormingsmethoden met magnetische resonantie worden gebruikt om de verspreiding van kankerweefsel in detail te zien. Pathologisch onderzoek kan worden uitgevoerd door de laesielaag op de huid te bemonsteren met een biopsie. Diepere analyse is mogelijk in toepassingen zoals bloedonderzoek, cystoscopie en proctoscopie.

Chirurgische ingrepen spelen een grote rol bij vulvaire kanker. Afhankelijk van de uitzaaiing van het kankerweefsel is het verwijderen van het kankerweefsel zonder het omliggende weefsel te beschadigen een optie. In vergevorderde gevallen is het echter nodig om het kankerweefsel samen met het omliggende weefsel te nemen. In de daaropvolgende periode kunnen toepassingen zoals radiotherapie en chemotherapie gecombineerd of afzonderlijk in het behandelingsproces worden ingezet.

7

Ziekenhuizen

378

Artsen

1800000

Jaarlijkse Patiënten

4100

Medewerkers

Neem contact met ons op

  I want to receive information via SMS and e-mail

  Input this code: captcha

  Gözde International Hospitals Internationale Patiëntengids

  Wij zorgen voor u vanaf uw eerste aanvraagpunt tot en met uw terugkeer naar huis.

  Ons Centrum voor Internationale Patiënten is toegewijd om non-stop service te bieden van begin tot eind, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met een volledig opgeleid en ervaren team van adviseurs en tolken staan wij voor u klaar om al uw medische zaken, reizen, accommodatie, vrije tijd, en andere behoeften compleet en professioneel te coördineren en te regelen.

  Lees deze informatie voordat u op reis gaat. We willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan een van onze ziekenhuizen zo soepel mogelijk verloopt

  • Zorg voor een kopie van al uw medische dossiers en een lijst van uw medicijnen die u momenteel gebruikt. Breng indien van toepassing cd's en diagnostische filmpjes van medische procedures uit het verleden mee.
  • Neem contact op met de internationale patiëntenvertegenwoordiger van een van onze ziekenhuizen om uw ophaalservice vanaf de luchthaven en hotelreserveringen te plannen.
  • Neem contact op met uw ambassade om het juiste visum te verkrijgen. Voorkom dat u een bezoekersvisum krijgt dat niet gemakkelijk kan worden verlengd.
  • Zorg voor een creditcard die in Turkije kan worden gebruikt, zoals VISA of MasterCard.
  Lees meer
  Open chat
  Gözde International Hospitals
  Can we help you?